Alarmne centrale

Alarmne centrale AVSelectronics

Italijanski dizajn

Italijanski dizajn izdvaja ove modele od konkurencije. Lakoća upravljanja sistemom putem lepo dizajniranih šifratora ili pregledne aplikacije za mobilni telefon čini ovaj proizvod jedinstvenim.

Mobilna aplikacija

Sistem podržava upravljanje putem mobilne aplikacije My AVS app. Cloud servis vam omogućava uvid u stanje sistema svakoga trenutka! Daljinsko naoružavanje sistema i razoružavanje

Bežična proširenja

Sistem je skalabilan i lako proširiv. Koristeći bežične senzore i daljinske upravljače može se izbeći postavka instalacije u prostorima u kojima to nije moguće.

Digitalna komunikacija

Koristeći igrađeni BUS , sistem se može proširiti sa HP serijom digitalnih detektora, spoljašnim HP detektorima, bus proširenjima- RS485 hub i podići nivo bezbednosti na viši nivo.

Alarmne centrale – Srce i mozak alarmnih sistema

 

ALARMNI SISTEMI SU POUZDANI SAMO ONOLIKO KOLIKO JE POUZDANA ALARMNA CENTRALA.

AVS ELECTRONICS ALARMNE CENTRALE PODRŽAVAJU SVE NAPREDNE FUNKCIJE, INTERFEJSE I KONEKCIJE, I SAMO JE POTREBNO DA ODABERETE KOLIKOM BROJU UREĐAJA ŽELITE DA  UPRAVLJA VAŠA CENTRALA, KAO I KOJE DODATKE ŽELITE, POPUT UPRAVLJANJA PUTEM MOBILNOG TELEFONA, PREGLEDA KAMERE DIREKTNO IZ ALARMNE MOBILNE APLIKACIJE ILI FUNKCIJA PAMETNE KUĆE.

UPOZNAJTE ALARMNE SISTEME I ALARMNE CENTRALE KOMPANIJE AVS ELECTRONICS

 

 

Tržište je preplavljeno jeftinim alarmnim sisAVSelectronics Srbijatemima sa Dalekog istoka, međutim iskustvo je pokazalo da su oni veoma nepouzdani, budući da veliki broj međuzavisnih komponenata čini da se svaka nesavršenost višestruko manifestuje. Kako bismo bili sigurni da će naši kupci biti potpuno zadovoljni, odlučili smo se da prodajemo i ugrađujemo isključivo alarmne centrale italijanske kompanije AVS Electronics, čija je istorija duga preko 40 godina.

AVS Electronics proizvodi digitalne alarmne centrale od kada su se početkom devedesetih godina prošlog veka pojavili prvi mikročipovi pogodni za tu namenu. Ova kompanija sa sedištem u blizini Padove dizajnira i proizvodi sve svoje uređaje u Italiji, što je čini jednim od retkih proizviđača alarmnih sistema na našem tržištu čiji uređaji nose oznaku Made in EU. Ova kompanija danas je deo Riello Elettronica grupe, evropskog lidera u proizvodnji mikroelektronskih komponenata. AVS Electronics proizvodi poseduju trogodišnju garanciju, odgovaraju najstrožijim ISO standardima i pritom imaju 30% manju potrošnju od konkurentskih proizvoda.

Capture alarmne centrale

Korišćenje alarmnih sistema renomiranih proizvođača kao što je AVS Electronics donosi nekoliko direktnih i očiglednih prednosti korisnicima – sistem radi kontinuirano i besprekorno sa minimumom održavanja, nema lažnih alarma koji su zaštitni znak manje kvalitetnih alarmnih sistema, dok je sam sistem daleko teže prevariti ili onesposobiti. Pritom, većina drugih alarmnih sistema ne poseduje ni polovinu opcija koje nude alarmne centrale kompanije AVS Electronics.

OSAM MODELA CENTRALA KAPACITETA OD 8 DO 196 TERMINALA

Kada kupujete AVS Electronics alarmne centrale možete biti sigurni da ćete pronaći model koji podržava upravo onoliko terminala (alarma, detektora, sirena, itd) koliko vam je neophodno, bez potrebe da nabavljate glomazne centrale koje vam nisu neophodne jednostavno jer proizvođač ne nudi alarm za kuću i bez potrebe da kupujete velike centrale kako biste mogli da dodate module sa naprednim funkcijama. AVS Electronics CAPTURE 8, CAPTURE 16, CAPTURE 32, CAPTURE64, CAPTURE 128 i CAPTURE 196 nude oniliko terminala koliko sugeriše broj iz naziva, pri čemu modeli „8“ i „16“ poseduju jedan moćni RS-485 bus velike brzine i velikog fizičkog dometa koji omogućava dvosmernu komunikaciju sa uređajima, dok veći modeli poseduju dva nezavisna RS-485 busa. Dva manja modela podržavaju do četiri sektora, dok svi ostali, sem modela „196“, koji podržava 16 sektora, podržavaju po 8 sektora. Svi modeli mogu da prime bilo koji tip proširenja, pa tako čak i CAPTURE 8 može da koristi Wi-Fi i da preuzme na sebe upravljanje pametnom kućom.

EWEB PLUS modul

PUNA KONTROLA NA LAK NAČIN

Prošlo je vreme kada ste se ustručavali da koristite alarm za stan i kada te morali da upravljate alarmnim sistemima putem plastičnih panela sa minijaturnim ekranima koji su vam samo u skraćenicama i nejasnim simbolima prenosili kakvo je stanje sistema i koje ste komande uneli. AVS Electronics alarmnim centralama najlakše se upravlja putem tačskrin panela poput tableta na kome su sve opcije jasne i detaljno objašnjene, kao i  MY AVS ALARM aplikacijom za Android i iPhone, jedna od najkompletnijih aplikacija ove vrste. Zahvaljujući softveru za mobilni telefon nikada ne morate da priđete kontrolnom panelu, niti da ga ugradite na vidno i lako dostupno mesto, što je veliki plus za vašu bezbednost. Još jedan jednostavan način kontrole svih uređaja povezanih na Capture centralu je pomoću dvosmernog daljinskog upravljača velikog dometa sa osam funkcija koje sami birate. Za kontrolu pristupa Capture centrale koriste savremenu NFC kao i tradicionalnu radio tehnologiju, tako da vaši ukućani ili zaposleni mogu aktivirati i deaktivirati sistem jednostavnim prinošenjem bedža, kartice ili mobilnog telefona. U slučaju aktivacije alarma ili u drugim slučajevima koje vi odredite, sistem može pozvati vas ili drugu odgovornu osobu na mobilni telefon ili poslati poruku, tako da uvek možete biti potpuno mirni, čak i kada ste daleko od kuće.

MOGUĆNOST MAKSIMALNOG PRILAGOĐAVANJA KORISNIKU PUTEM NAPREDNOG SISTEMA PROGRAMIRANJA

Ipak, najveća prednost proizvoda kompanije AVS Electronics i njenih Capture centrala su sistemi za programiranje i napredno upravljanje, od čega imaju velike koristi ne samo napredni korisnici koji će znati kako da detaljno urade svoje bezbednosne sisteme, već i obični korisnici, koji mogu svoje želje preneti našim instalerima i tako dobiti jednako precizno programirani sistem čije je sve funkcije moguće kontrolisati daljinski. Softver XWIN za programiranje Capture centrala je izuzetno pouzdan i moćan, što se i može očekivati od softvera za kontrolu digitalnih centrala koji se razvija preko dve decenije. Takođe, tu je ELM-IT aplikacija za upravljanje već ugrađenim i programiranim sistemom. Ovaj softver koriste radnici obezbeđenja i vlasnici objekata, a može se instalirati na bilo kom računaru i nudi jasan grafički prikaz svih dešavanja unutra sistema, dok omogućava korisniku da na jednostavan način upravlja i najsloženijim strukturama. Uz EWEB gejtvej vaša Capture centrala i sve njene funkcije postaju dostupne putem interneta, tako da možete upravljati sistemom bilo da ste u svom domu, u drugoj državi ili u samom objektu korišćenjem standardne bežične veze. XGATE modul je jedan od najmoćnijih dodataka za Capture centrale, jer proširuje mogućnosti centrale tako da može upravljati ne samo bezbednosnim uređajima već i kućnim aparatima, osvetljenjem, vratima ili grejanjem.

Proizvođač AVSelectronics Italija

AVSelectronics Srbija

Distributer : Cloud Solutions doo Beograd, Srbija

 

 

Katalog proizvoda AVSelectronics - alarmni sistemi (406 downloads)

 

 

Capture alarmna centrala datasheet (436 downloads)

Instalateri prijavite se još danas i počnite da zarađujete

Prijavi se